BILDER!!!!

Trollolo jag älskar bilder! Hoppas ni gör det med! :D


MIN DAG

Haha ni kanske märker att jag har blivit lite galen i att lägga upp bilder.. :P men mitt liv är inte så roligt just nu..
Men idag har jag varit med Alice på morgonen. Vi spelade lite Wii och sen gick vi till henne! Vi åt lunch/mellanmål och sen chillade vi lite.. Sen när kg gick hem så gick jag på Martin och vi gick hem till honom.. Sen satt vi en stund på hans studsmatta och berättade spökhistorier! >:D Hihi Martin blev lite rädd.. ;) men nu sitter jag i soffan och ska kolla på nån film som heter, Flypapre..



GOD KVÄLL!

Haha aa idag har jag inte gjort nåt speciellt.. Stöda mitt rum, kolla lite på tv, va ute i trädgården och åkte till BEA med Mamma! ;D I morgon ska jag vara med Alice. Får se vad vi hittar på! Men jag har inget mer att blogga om så tängt lägga ut lite bilder...



MARTIN

Haha nu sitter jag i Martins rum och väntar på att han ska äta klart..
Idag har jag varit med Martin hela dagen och vi har gått runt i Stureby hela dan..
Hihi asså jag sov till 4 idag.. Tror jag var liiite utmattad efter hajken :p

Ville lägga ut en bild som Martin har ritat! ;) gullig va?


BILDBOMB

Haha aa vad ska man säga?


BÖRJA ELLER SLUTA

Börja eller sluta det är frågan? :/ Asså det har hänt så jävla mycket nu på senast tiden.. Så jag har liksom inte bolggat... (som ni nog har märkt) Men jag kan försöka börja igen.. ^^ Jag känner mig liksom liiite hemsk när det är fortfarande typ 3-5 personer som kollar min blogg.. (vet inte så många men ändå några trogna läsare) ^^

Men ja så om ni inte redan visste det så har jag en kille som heter Love och han är världens bästa!! Så en del tid har jag lagt på honom!
Men i helgen var jag på ett scoutläger.. (haha var med min lillebror) det var väl kul.. Satt typ i ett tält hela tiden och snacka skit med några roliga små människor.. ;) fast det var inte så bra väder..
Bloggar mer sen. Tror jag ska göra nån skaks bildbomb. Men hej tills dess...


JAHA

Sorry för SÄMSTA uppdatering.... Jag ska skärpa mig, men det har varit så mycket nu så har inte hunnit.. :(
Men tänkte att jag kunde ladda upp lite bilder.. ^.^

önskar du var här! :** <333

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3360860/images/2012/pic_205090673.jpg" class="image">


RSS 2.0